Pages

8/13/12

Result yang agak memberi 1001 makna..


Assalamualaikum w.b.t.

3 Ogos lepas, beday Shak, ok Selamat Hari Lahir Shak. 

And ada lagi 1, pasal result UiTM... Apa aku boleh cakap kat sini pasal result ni? Alhamdulillah, tak de repeat. Tapi agak mengecewakan jugak lah sebab pointer low gila. Ibarat kalau main game, sure2 dah kena kick kalau low point. 


 Jadi, pengajaran bagi sem lepas, sem depan aku try fokus lebih lagi. Dan aku tahu Degree ni tak macam diploma dulu yang selalu kena suap dengan lecturer sendiri. OK, InsyAllah jumpa sem depan lagi FKA,

4 comments:

  1. jgn putus asa hehe good luck in studyy!

    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  2. gond luck, don't give up...
    huda dah follow back, tq =)

    ReplyDelete

Terima kasih sebab memenuhi ruangan ini.

:)